Ödegaard má 16, zmluvu s veľkoklubom ešte nepodpísal

NETKY.SK • 17 December 2014, 14:03 • 2 min
Ödegaard má 16, zmluvu s veľkoklubom ešte nepodpísal

OSLO - Nórsky futbalový supertalent Martin Ödegaard dovŕšil v stredu vek 16 rokov, čo mu umožňuje podpísať jeho prvý profesionálny kontrakt. Podľa informácie agentúry DPA však hráč zastupovaný jeho otcom Hansom Erikom žiadnu veľkú oslavu nechystal a ani žiadnu zmluvu pri príležitosti narodením nepodpísal.

slovakia

left justify in out

"Nič špeciálne nebude, iba tradičný obed s rodinou. A čo sa týka okamžitého podpisu zmluvy s veľkým európskym klubom, ani ten nie je, asi by som o tom čosi vedel," citoval nórsky denník VG otca nádejného futbalistu. Ten už vo veku 15 rokov debutoval v lete v drese nórskej futbalovej reprezentácie, keď nastúpil v základnej jedenástke prípravného zápasu proti Spojeným arabským emirátom a stal sa tak najmladším hráčom v histórii národného výberu.
     

V posledných mesiacoch hráč nórskeho Stromsgodset trénoval, resp. rokoval s klubmi ako Bayern Mníchov, FC Liverpool, Arsenal Londýn či Real Madrid. Očakáva sa, že ho niektorý z európskych klubových gigantov čoskoro zláka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies