Adam Sandler v novom traileri na film Kozmonaut z Čiech najviac túži po návrate domov

NETKY.SK • 16 Január 2024, 19:30 • 2 min
Adam Sandler v novom traileri na film Kozmonaut z Čiech najviac túži po návrate domov

Už uplynuli tri roky od oznámenia, že kniha od českého autora Jaroslava Kalfara bude pre Netflix adaptovaná aj do filmovej podoby. A dnes sme sa konečne dočkali prvého plnohodnotného trailera!

slovakia

left justify in out

Po šiestich mesiacoch osamelej výskumnej misie na okraji Slnečnej sústavy si astronaut Jakub (Adam Sandler) uvedomí, že manželstvo, ktoré opustil, naňho po návrate na Zem možno nečaká. Zúfalo sa snaží napraviť vzťahy so svojou ženou Lenkou (Carey Mulligan), a tak mu pomôže tajomný tvor zo začiatku vekov, ktorého nájde ukrytého v útrobách svojej lode. Hanuš (s hlasom Paula Dana) sa spoločne s Jakubom snaží prísť na to, čo sa pokazilo, než bude neskoro. V réžii Johana Rencka a na motívy románu Kozmonaut z Čiech hrajú aj Kunal Nayyar, Lena Olin a Isabella Rossellini.

Český autor Jaroslav Kalfer, ktorý dlhodobo žije v USA, napísal román pôvodne v angličtine. Prvýkrát vyšiel v roku 2017, práve v Spojených štátoch, pričom u nás vyšiel v tom istom roku, len o niečo neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / TZ Ogilvy, IMDB, Variety, Foto: Giant Freakin Robot
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies