Deftones nahrávajú nový album, napäté vzťahy sa urovnali

NETKY.SK • 17 Máj 2018, 07:51 • 2 min
Deftones nahrávajú nový album, napäté vzťahy sa urovnali

BRATISLAVA - Americká metalová kapela Deftones pracuje na novom albume.

slovakia

left justify in out

"Máme šesť alebo sedem piesní, ktoré sa stále menia. Sú veľmi energické. Som veľmi nedočkavý, pretože na tom pracujeme spoločne," vyjadril sa spevák formácie Chino Moreno.

Líder tiež dodal, že v kapele už nepanujú napäté vzťahy medzi ním a gitaristom Stephenom Carpenterom, ako to bolo v prípade zatiaľ posledného albumu Gore (2016). "Väčšina jeho problémov nesúvisela s Deftones, ale s jeho súkromím. Najlepšie na tom je, že v súčasnosti píšeme skladby na nový album a na rozdiel od nahrávky Gore je to náš spoločný počin," vyhlásil.

Deftones vznikli v roku 1988 v kalifornskom Sacramente a debutovali o sedem rokov neskôr albumom Adrenaline. Po ňom nasledovali štúdiovky Around The Fur (1997), White Pony (2000), Deftones (2003) a Saturday Night Wrist (2006). V roku 2008 sa pri automobilovej nehode vážne zranil basgitarista Chi Cheng, ktorý následne upadol do kómy a v apríli 2013 vo veku 42 rokov zomrel. Po Chengovej nehode zvyšní členovia zrušili všetky naplánované vystúpenia a po prvý raz bez neho koncertovali až v apríli 2009, pričom na Chengov post nastúpil Sergio Vega. S ním nahrali ostatné tri albumy Diamond Eyes (2010), Koi No Yokan (2012) a spomínaný Gore.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies