Debut Mikuláška a titulový zápas v ľahkej váhe: Kde a ako sledovať turnaj RFA 15?

NETKY.SK • 4 Marec 2024, 18:00 • 2 min
Debut Mikuláška a titulový zápas v ľahkej váhe: Kde a ako sledovať turnaj RFA 15?

Už túto sobotu nás čaká galavečer RFA 15 v Bratislava, ktorého hlavný zápas bude titulový súboj o šampióna ľahkej váhy. V ňom sa stretnú Martin „Mrco“ Horínek a Arbi Mezhidov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V Bratislave uvidíme viaceré hviezdy organizácie na čele s Alexandrom Butenkom, Sebastiánom Fapšom či jednou z najkontroverznejších postáv česko-slovenskej MMA scény Václavom Mikuláśkom. Vstupenky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

V prípade, že sa turnaja nemôžete osobne zúčastniť, celý galavečer si môžete pozrieť prostredníctvom platformy Voyo. Hlavnú kartu, na ktorej sa uskutoční zápas Václava Mikuláška ako aj titulový súboj, odvysiela televízna stanica Dajto.

 

Zúročí Mrco prípravu s Lajošom?
Na poslednom UFC turnaji sa predstavil aj historicky prvý slovenský bojovník v UFC Lajoš Klein, ktorý veľkú časť svojej prípravy absolvoval s Martinom Horínkom. Klein vyhral po dominantom výkone v 1. kole na TKO a v ľahkej váhe UFC je naďalej neporazený. Teraz je rad aj na jeho kolegovi, ktorého vyzve práve Lajošov bývalý súper.

Ešte pred vstupom do UFC sa Klein stretol s Arbim Mezhidovom, ktorého zdolal v tesnom zápase na body. Mezhidov si vyslúžil titulovú šancu po expresnom knokaute Julia Barreta na RFA 5. Od svojho titulového vyzývateľa je štvornásobne skúsenejší a pred sobotňajším titulovým zápasom hrá v jeho prospech mnoho faktorov.

 

Baba Jaga si odbije premiéru v RFA
Jednou z najhorúcejších akvizícií je Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, ktorý sa vo svojom debutovom zápase pod RFA predstaví proti Gabrielovi Törökovi. Medzi oboma bojovníkmi nepanuje príliš priateľská atmosféra a spomedzi všetkých zápasov na karte RFA 15 ide rozhodne o ten najvyhrotenejší.

 

Debut medzi profesionálmi čaká slovenskú nádej Dávida Šajbena, ktorý na domácej pôde vyzve v súboji západ vs. východ Martina Lörinca. Na karte RFA 15 nebude chýbať ani šampión EUROGOLD pyramídy Alexander Butenko či hviezda východného Slovenska Dominik Toporcer. Predposledný zápas večera prinesie slovenskú postojársku bitku medzi Sebastiánom Fapšom a Františkom Purašom.

Turnaj sa začne o 19:00 a sledovať ho môžete prostredníctvom českej ako aj slovenskej platformy Voyo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies