De La Hoyov návrat je stále 50 na 50, jeho spoločnosť napreduje

NETKY.SK • 26 Jún 2015, 16:39 • 2 min
De La Hoyov návrat je stále 50 na 50, jeho spoločnosť napreduje

LOS ANGELES - Bývalý americký boxer Oscar De La Hoya najprv vo vysielaní rozhlasovej stanice Power 106 naznačil možnosť návratu do profesionálneho ringu, potom na sociálnej sieti Instagram túto ideu navždy zavrhol a neskôr pre ESPN povedal, že pokus o vzkriesenie profikariéry vidí 50 na 50.

slovakia

left justify in out

Naostatok spomenuté stanovisko potvrdil aj v najnovšom rozhovore pre RingTV. "Je to pol na pol. Na budúci týždeň začnem so sparingom. Následne sa musím porozprávať s rodinou a deťmi a zistiť, aký na to majú názor. Uvidí sa," uviedol 42-ročný rodák z východnej časti Los Angeles, ktorý si prezývku "Golden Boy" vyslúžil zlatou medailou z olympijských hier v roku 1992 v Barcelone, desiatimi titulmi majstra sveta v šiestich rôznych hmotnostných kategóriách, ako aj približným zárobkom 700 miliónov amerických dolárov pochádzajúcim výlučne z domácich vysielacích práv pay-per-view.

 

Oscar De La Hoya sa s RingTV podelil aj o svoj dobrý pocit z napredovania jeho promotérskej spoločnosti: "Máme pod našimi krídlami viacero majstrov sveta, napríklad Dannyho Garcíu či Davida Lemieuxa. Z nuly sme vybudovali Deontaya Wildera. Je len otázkou času, kým pripravíme šampiónov. My máme čas. Sme na prahu druhého najväčšieho súboja boxerskej histórie medzi Miguelom Cottom a Saúlom Álvarezom." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies