De Bruyne z FC Chelsea údajne blízko prestupu do Wolfsburgu

NETKY.SK • 13 Január 2014, 14:32 • 2 min
De Bruyne z FC Chelsea údajne blízko prestupu do Wolfsburgu

BERLÍN - Futbalový stredopoliar FC Chelsea Kevin de Bruyne je podľa pondelkového vydania denníka Bild blízko k prestupu do nemeckého klubu VfL Wolfsburg. "Vlci" sú údajne ochotní zaplatiť za 22-ročného Belgičana 20 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Rodák z Drongenu odohral za "The Blues" v tejto sezóne len deväť stretnutí, z toho tri v najvyššej súťaži Premier League. Časopis Wolfsburger Nachrichten informoval, že hráč by mal začiatkom týždňa absolvovať lekársku prehliadku, aby sa mohol pripojiť k novým spoluhráčom do tréningového kempu v Číne. Tréner FC Chelsea José Mourinho povedal v piatok, že dostal dve ponuky na belgického reprezentanta.

De Bruyne je hráčom londýnskeho klubu od roku 2012 a uplynulú sezónu strávil na hosťovaní v inom nemeckom tíme - Werdere Brémy. Vo Wolfsburgu by sa mohol stať nástupcom brazílskeho špílmachra Diega, ktorý po sezóne podľa všetkého odíde z klubu.

Ambiciózny Wolfsburg v tejto sezóne nešetrí na posilách, v auguste "vysolil" 20 miliónov eur za brazílskeho defenzívneho stredopoliara Luiza Gustava z Bayernu Mníchov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies