V prvé dni ďalšieho roka je najvhodnejšie poriadne sa zasmiať. Pobavte sa teda na scénach z legendárnych Priateľov, ktoré vám zaručene odoženú každé trápenie!

NETKY.SK • 2 Január 2023, 11:00 • 2 min
V prvé dni ďalšieho roka je najvhodnejšie poriadne sa zasmiať. Pobavte sa teda na scénach z legendárnych Priateľov, ktoré vám zaručene odoženú každé trápenie!

Na zasmiatie sa nikdy nie je nevhodná chvíľa, či je popoludnie, dopoludnie alebo neskorý večer, telu to prospeje a aj srdcu sa odľahčí. V prvých dňoch nového roka je to však ešte vzácnejšie, hoci, pravdaže, nejde o nijakú poveru, len o skutočnosť, že v ďalší rok sa potrebujeme rozveseliť, aby sme mali nádej, že všetko dopadne dobre, že nasledujúcich 12 mesiacov nebude len piesňou smútku, ale aj radosti.

slovakia

left justify in out

A čo je lepšie ako smiať sa na seriáli, ktorý je už síce starší a odkedy vznikol, ponuka sa značne rozšírila a stále sa rozrastá, ale je nestarnúci a taký výborný, že človek si ho môže pozrieť aj tisíc ráz?

Nuž poďme na to, pripomeňme si isté scény z Priateľov, len zopár, ale budú dostačujúce na zlepšenie nálady, to vám garantujem.

 

Učenie sa po francúzsky

 

Joey Tribbiani, herec, ktorému sa väčšinou vôbec nedarí zohnať si nejakú slušnú rolu, má ísť na konkurz a, áno, chudáčik trošičku klamal. Tvrdil v životopise, že ovláda francúzštinu, hoci z nej nevie povedať nič. A vtedy prichádza na pomoc Phoebe, ktorá je náhodou v cudzom jazyku vynikajúca. Lekcia dopadne síce tak, že učiteľku asi rozbolí hlava, ale my sa pobavíme, a to poriadne!

 

 

Svadobná reč

 

Joey je nevyčerpateľná studnica, a keď už, tak nie je možné vynechať ani túto časť, v rámci ktorej si pripravil naozaj originálny príhovor. Dal sa vysvätiť za pastora, aby odslúžil svadbu svojich najlepších priateľov, a ako zodpovedný človek si aj vopred pripravil, čo povie. Začalo sa to sľubne, ach, tak veľmi sľubne. Povedzte, už ste niekedy počuli toľkokrát vyslovené slovo zdieľať?

 

 

 

Muzikant

 

Ross mal tiež svoje záblesky slávy, napríklad sa dal zlákať na hudobnú cestu. Pokúsil sa hrať na hudobnom nástroji, a síce zdôraznil, že sú to jeho začiatky, ale čo si budeme klamať, zrejme z neho nič v tomto smere nebude. Koniec koncov vypočujte si to sami. Upozorňujem, že je možno vhodnejšie si trochu zakryť uši, lebo Ross do toho vložil svoju dušu. Páni, nech by sme sa akokoľvek snažili, pieseň sa skutočne nedá rozoznať, takže aj to je svojím spôsobom umenie.

 

 

Legendárna mačka

 

Ktokoľvek, kto sledoval Priateľov, môže zabudnúť na všeličo, ale nikdy, za žiadnych okolností, nezabudne na legendárny hit o smradľavej mačke v podaní slečny Phoebe. Ďalšia scéna zrejme nepotrebuje zbytočné slová, snáď len toľko, že je úžasné mať jej vieru v seba samu, ako diváci musíme len žasnúť nad jej nadšením a ľutovať, že nie sme niekedy takí naivní.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies