Davis Cup: Česi v semifinále vo Francúzsku aj s Berdychom

NETKY.SK • 2 September 2014, 12:54 • 2 min
Davis Cup: Česi v semifinále vo Francúzsku aj s Berdychom

LONDÝN - Tomáš Berdych, Lukáš Rosol, Radek Štěpánek a Jiří Veselý tvoria oficiálnu predbežnú nomináciu Česka na semifinále svetovej skupiny Davisovho pohára tenisových reprezentačných družstiev mužov 12. - 14. septembra na antuke v Paríži proti Francúzom. Hrať sa bude na hlavnom Dvorci Philippa Chatriera grandslamového areálu Rolanda Garrosa.

slovakia

left justify in out

Informáciu prinieslo twitterové konto súťaže v agende Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF). Od pondelka je známe, že domáci rátajú s kvartetom Jo-Wilfried Tsonga, Richard Gasquet, Gael Monfils a Julien Benneteau. Nehrajúcim kapitánom krajiny galského kohúta je Arnaud Clément, hostí vedie Jaroslav Navrátil. 

 

V súbežnom semifinále na tvrdom povrchu v hale v Ženeve budú Švajčiari hostiť Talianov. Česi sú víťazmi predchádzajúcich dvoch ročníkov Davis Cupu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies