Daveed Diggs si zahrá v snímke Wonder

NETKY.SK • 17 Júl 2016, 17:59 • 2 min
Daveed Diggs si zahrá v snímke Wonder

BRATISLAVA - Americký herec a rapper Daveed Diggs sa predstaví v snímke Wonder. Herecké obsadenie filmu dopĺňajú napríklad Jacob Tremblay a Julia Roberts.

slovakia

left justify in out

Snímka sa zameria na príbeh desaťročného Augusta "Auggieho" Pullmana, ktorý sa narodil s deformáciou tváre a po rokoch domáceho vzdelávania ide po prvý raz do školy. Tridsaťštyriročný rodák z Oaklandu v Kalifornii stvárni učiteľa literatúry.


Réžie sa ujme Stephen Chbosky, ktorý stojí za románom Charlieho malé tajomstvá (1999) a jeho filmovým spracovaním z roku 2012. Scenár napísali Jack Thorne a Steve Conrad. O produkciu sa postarajú Todd Lieberman a David Hoberman cez svoju spoločnosť Mandeville Films.


Daveed Diggs sa predstavil vlani aj tento rok v seriáli Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (1999). Preslávil sa vďaka muzikálu Hamilton, za ktorý získal ceny Tony či Grammy. Je tiež členom hip-hopovej skupiny Clipping., ako sólový interpret sa prezentoval napríklad albumom Small Things to a Giant (2012).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies