Ďatelinka reaguje na svoje veľké víťazstvo a vykúpenie: Vždy to bol môj sen

NETKY.SK • 11 September 2023, 18:00 • 2 min
Ďatelinka reaguje na svoje veľké víťazstvo a vykúpenie: Vždy to bol môj sen

Predposledný a hlavný MMA zápas RFA 12 zaobstarali Milan Ďatelinka a náhradný súper na poslednú chvíľu Španiel Corujo. Duel sa skončil expresne rýchlo vďaka tvrdým calf kickom, na ktoré Španiel nedokázal nájsť odpoveď. S Ďatelinkom vydržal v klietke len minútu a zo zápasu si odniesol prasknutú kosť.

slovakia

left justify in out

Milan Ďatelinka tak po nesmierne dlhej dobe nabehol na víťaznú vlnu a ukončil tak hrozivú sériu troch prehier v rade. Upravil svoje skóre na 9-7 a momentálne sa tu naskytá otázka, či dôjde k dlho plánovanému súboju s Ivanom Vladimirom alebo ho vyzve niekto iný.

Zápasiť vo svojom meste bol sen
Posledné tri roky boli pre slovenského bojovníka veľmi náročné. Po neúspešnej honbe za titulom a zlom vstupe do organizácie RFA bol bez víťazstva necelé tri roky. Proti Corujovi to prekliatie konečne zlomil a rovno ešte pred jeho domácim publikom. „Atmosféra bola super, vždy bol môj sen zápasiť aspoň raz doma v mojom meste a bolo to fakt neskutočné,“ popísal svoje pocity po zápase.

Ako nástupovku si zvolil pieseň z muzikálu Na skle maľované Zbohom buď lipová lyžka spievanú Michalom Dočolomanským. Spolu s ním ju spievala zaplnená aréna, ktorá poháňalo svojho miláčika vpred. „Dúfal som, že pobláznim celú halu a budú spievať,“ povedal s úsmevom humorne naladený Ďatelinka.

Keby ho nebolo, nemal by som zápas
Výsledok zápasu Ďatelinka vs. Corujo síce postavil celú Považskú Bystricu na nohy, no Milan netajil nespokojnosť s tým, že mu nebolo v zápase umožnené siahnuť si na dno síl. „Víťazstvo ma motivuje, ale zase neberiem to úplne ako nejakú veľkú výhru, keďže to bol záskok na poslednú chvíľu. Môžem byť vôbec rád, že som sa mohol ukázať dom. Keby nebolo Španiela, nemal by som zápas,“ upozornil na fakt, že Corujo bral duel približne deň pred vážením.

Španielsky reprezentant si z duelu odnáša aj nechcený suvenír, ktorý podľa prvotných informácií vyzerá ako prasknutá kosť. „To jeho zranenie ma mrzí, snáď to nebude nič vážne a bude čím skôr fit,“ reagoval Ďatelinka. Ten je zároveň nesmierne vďačný jeho priaznivcom, ktorí ho držali v dobe, kedy to s jeho kariérou naozaj vyzeralo zle: „Všetkým im ďakujem a milujem ich,“ odkázal nadšený Ďatelinka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
RFA, Zdroj foto: RFA/Dávid Duducz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies