Ďalším súperom Vladimira Klička bude Tyson Fury

NETKY.SK • 27 Apríl 2015, 11:55 • 2 min
Ďalším súperom Vladimira Klička bude Tyson Fury

KYJEV – Vladimir Kličko po obhajobe svojich titulov prehlásil, že jeho ďalším súperom bude britský boxer Tyson Fury.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný Ukrajinec, ktorý je držiteľom titulov WBA, IBF, WBO a IBO, zvíťazil na body vo víkendovom súboji s Američanom Bryantom Jenningsom v Madison Square Garden v New Yorku. Jeho ďalším súperom bude 26-ročný britský šampión Fury.

"Myslím si, že tento súboj sa musí zorganizovať v Európe," povedal Kličko. "S Furym by som mal boxovať v Nemecku alebo vo Veľkej Británii."

 

img


Kličko vyrovnal rekord legendárneho Joea Louisa, keďže to bol 27. súboj o titul majstra sveta. Rozhodcovia rozhodli o jeho víťazstve nad Jenningsom jasne 116-111, 116-111 a 118-109.

"Jennings by porazil mnoho boxerov ťažkej váhy," povedal majster sveta, ktorý vyhral 64 zo svojich 67 zápasov. "Je to tvrdý súper."

Fury v poslednom zápase porazil Rumuna Christiana Hammera a jeho aktuálna bilancia je 24 víťazstiev a žiadna prehra. Na otázku o nasledujúcom zápase s Kličkom boxer z Manchesteru sebavedomo vyhlásil: "Som na neho pripravený."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies