Darujte úsmev dvakrát, aby rodiny (nielen) na Vianoce mohli zostať spolu

NETKY.SK • 27 Október 2022, 10:03 • 2 min
Darujte úsmev dvakrát, aby rodiny (nielen) na Vianoce mohli zostať spolu

BRATISLAVA - Kúpou adventného kalendára vo všetkých predajniach Kaufland na Slovensku zákazníci aj tento rok môžu podporiť aktivity neziskovej organizácie Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar. Charitatívny projekt realizuje reťazec už po štvrtý raz.

slovakia

left justify in out

Všetci milujeme ten čarovný čas, keď náš domov naplní vôňa čerstvo upečených medovníčkov a na stromček spoločne vešiame žiariace vianočné svetielka. Nie všetky rodiny však majú to šťastie deliť sa o vzájomnú lásku pod jednou strechou. Sú medzi nami aj takí, ktorým aj v tomto sviatočnom období vďaka náročným životným okolnostiam hrozí strata bývania, či doslova rozpad rodiny. Preto Kaufland v rámci projektu „Darujte úsmev 2x“ podporuje neziskovú organizáciu Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar a pomáha tak, aby rodiny ostali spolu. A to nielen na Vianoce. Prispieť môžete aj vy kúpou adventného kalendára s Medovníčkom v predajnej siete Kaufland na celom Slovensku. „Každé dieťa má právo na domov, v ktorom žije spolu so svojimi rodičmi. Budeme radi, ak im v tom pomôže aj náš adventný kalendár a výťažok z neho, ktorý venujeme neziskovej organizácii Úsmev ako dar opäť aj tento rok,“ hovorí Samuel Machajdík, hovorca spoločnosti Kaufland Slovensko. „Na Slovensku je stále mnoho detí a rodín, ktoré potrebujú našu pomoc, pretože sa dostali do ťažkej situácie a nevedia si sami pomôcť. Preto vítame projekt „Darujte úsmev 2x“, v ktorom každý človek v tomto predvianočnom období môže podať pomocnú ruku tým, ktorí to skutočne potrebujú,“ dodáva Mária Soboličová, manažérka pre fundrising a PR neziskovej organizácie Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar. Charitatívny projekt Kauflandu aj tentoraz podporí kampaň s animovanou rozprávkou pod názvom Sladký domov. Všetky deti potrebujú domov. Bezpečný prístav, kde môžu pokojne spať, hrať sa, učiť, rásť i dospievať. Potrebuje ho aj Medovníček, hlavná postavička z adventného kalendára, ktorý nájdete exkluzívne v predajniach Kaufland. Rozprávku so šťastným koncom, v ktorej zvieratká Medovníčkovi opäť darujú na Vianoce dôvod na šťastný úsmev, si deti spolu s rodičmi môžu pozrieť na kaufland.sk/sladkydomov (https://www.kaufland.sk/akcie-sutaze/sladky-domov.html). A môžu si pritom otvoriť ďalšie okienko v adventnom kalendári a pochutnať si na sladkej Fairtrade čokoládke. Viac sa o projekte dozviete na stránke kaufland.sk (https://www.kaufland.sk/akcie-sutaze/sladky-domov.html).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies