Darujte svojim blízkym pôžitok z chuti

NETKY.SK • 14 December 2020, 12:00 • 2 min
Darujte svojim blízkym pôžitok z chuti

Vedeli ste, že káva je hneď po čistej vode druhým najobľúbenejším nápojom na svete? Niet sa čomu čudovať, veď už len jej aróma dokáže navodiť príjemnú atmosféru a zlepšiť náladu.

slovakia

left justify in out

Na našom trhu je dostupných množstvo kávových značiek. Prečo však kupovať produkty, ktoré k nám putujú desiatky kilometrov zo zahraničia, keď sa rovnako či dokonca oveľa kvalitnejšie potraviny vyrábajú priamo u nás na Slovensku?.

 

img

 

Slovenská káva, ktorá zachutí každému

Pražiareň kávy EBENICA COFFEE sídli v Modre neďaleko Bratislavy a výrobou kávy sa zaoberá už viac ako 10 rokov. V ich káve sa snúbi kvalita s čerstvosťou, ktoré garantujú maximálny pôžitok z unikátnej chuti. Ponuka ich e-shopu je široká – nájdete v ňom kávové zmesi 100 % Arabicy aj Arabicy s Robustou, ako aj jednodruhové kávy. Blendy Ebenica prinášajú jedinečné zloženie, ktoré v sebe snúbi starostlivo pripravený pomer káv. Ich singlové kávy z rôznych kútov sveta a fariem zasa ponúka širokú paletu, často najmä ovocnejších chutí. Táto malá modranská pražiareň tak robí z každej šálky kávy nový zážitok.

 

img

 

Aj keď je káva pre ľudský organizmus prospešná, nie každý si ju môže dopriať v takom množstve, v akom by si prial. Mnohí ľudia si z rôznych dôvodov musia dávať pozor na príjem kofeínu. Práve pre nich a aj pre tých, ktorí si kávu radi doprajú neskoro popoludní alebo večer, vytvorila táto slovenská pražiareň špeciálnu nízkokofeínovú kávu Ebenica Siesta. Ebenica Siesta je zmesou kofeínovej a bezkofeínovej kolumbijskej kávy, ktorú chuťovo od tradičného kofeínového nápoja nerozoznáte.

 

Pre všetkých, ktorí milujú chuť pravej kávy, ale potrebujú sa celkom vyhýbať kofeínu, je tu zasa bezkofeínová káva Ebenica Zero. Jej delikátna chuť v sebe spája kombináciu čokolády a orieškov doplnenú o jemné ovocné tóny. Obe kávy – Zero aj Siesta – majú certifikát Swiss Water Process, ktorý garantuje, že dekofeinizácia kávy prebieha bez použitia oxidu uhličitého či iných organických rozpúšťadiel a chemických látok. Ide o veľmi šetrný proces, ktorý garantuje zachovanie všetkých kvalitatívnych vlastností kávy, a teda aj pôžitku z jej chuti.

 

img

 

Chutný tip na vianočný darček

Trápi vás každoročné zháňanie vianočných darčekov? Máme pre vás skvelý tip na darček. Čo takto svojim najbližším podarovať kvalitný slovenský produkt, ktorého chuť tento rok opäť ocenili v medzinárodnej gastro súťaži Great Taste? Medzi tohtoročnými ocenenými kávami sú dve kávové zmesi Ebenica Intensivo a Ebenica Duetto, ako aj dve singlové kávy El Salvador La Joya a organická káva Guatemala Acatenango. Čerstvo pražená, slovenská zrnková káva určite poteší pod stromčekom každého – priateľa, priateľku, maminu aj ocina či starých rodičov. Veď čo je príjemnejšie, než spoločne strávené chvíle pri šálke kvalitnej kávy?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies