Danny Murphy potvrdil koniec kariéry

NETKY.SK • 11 Október 2013, 09:42 • 2 min
Danny Murphy potvrdil koniec kariéry

LONDÝN - Bývalý anglický futbalový reprezentant Danny Murphy vo štvrtok oficiálne potvrdil ukončenie svojej profesionálnej kariéry.

slovakia

left justify in out

Počas sezóny 2012/2013 pôsobil v druholigovom klube Blackburn Rovers, no po začiatku nového ročníka bol bez angažmánu a média špekulovali, či ešte bude hrať na profesionálnej úrovni.

"V médiách sa objavili špekulácie, či ešte budem hrať, no ja som sa už dávnejšie rozhodol, že končím, len som to neoznámil oficiálne," povedal pre rozhlasovú stanicu talkSPORT bývalý hráč FC Liverpool, Fulhamu či Tottenhamu. 

"Mal som úžasnú kariéru a môžem sa na ňu pozrieť so spokojnosťou," uviedol 36-ročný Murphy, ktorý v súčasnosti pracuje ako športový komentátor. Na svojom konte má viac ako 600 stretnutí na seniorskej úrovni, s Liverpoolom triumfoval v FA Cup-e, dvakrát v Ligovom pohári a v Pohári UEFA v roku 2001. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies