Reportáž: Laura Longauerová je stelesnením krásy a dokonalosti po všetkých stránkach

NETKY.SK • 22 Február 2019, 23:02 • 2 min
Reportáž: Laura Longauerová je stelesnením krásy a dokonalosti po všetkých stránkach

BRATISLAVA-Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová je najkrajšou ženou v Európe a tretia najkrajšia žena sveta.Na prestížnej súťaži krásy, ktorá sa konala na Filipínach, sa jej ušlo miesto druhej vicemiss.

slovakia

left justify in out

Hovorí sa, že krása je komplexný pojem a prichádza zvnútra. Laura je nielen krásna, ale aj múdra a zmyselná žena, ktorá sa snaží byť sama sebou. Je stelesnením vnútornej a fyzickej harmonie krásy. V živote sa snaží robiť všetko na 100 percent.

img

 

Laura Longauerová z Detvy zažiarila v nejednej súťaži krásy. Mimoriadny úspech zožala pôvabná tmavovláska, ktorá reprezentovala našu krajinu, na súťaži na Filipínach, kde sa predstavili dievčatá z 83 krajín.

 

img

 

Okrem celosvetového titulu druhej vicemiss Intercontinental 2018 sa stala Laura aj najkrajšou Európankou, pretože získala aj titul Miss Europe 2018.

 

img

 

„Je to najlepšie umiestnenie slovenskej delegátky, ktorá bola víťazkou oficiálnej súťaže krásy Miss Slovensko na všetkých svetových súťažiach krásy od vzniku Slovenskej republiky“  vyjadril sa o Laure odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák.

 

Pre Netky.sk Laura prezradila, čo je podľa nej definíciou skutočnej krásy :

„Verím že vonkajšia krása má byť spojená s tou vnútornou. Každý z nás je jedinečný. Netreba sa báť byť sám sebou.“

 

Laura napriek svojmu mladému veku dosiahla obrovský úspech. Okrem prestížnych umiestnení na súťažiach krásy sa venuje štúdiu na Vysokej škole ekonomickej v Prahe, kde navštevuje Fakultu financií.

 

Viac o tejto výnimočnej a krásnej žene sa dozviete vo video-rozhovore :

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies