Danny Brown predstavil nový singel Really Doe

NETKY.SK • 20 September 2016, 14:05 • 2 min
Danny Brown predstavil nový singel Really Doe

NEW YORK - Americký rapper Danny Brown zverejnil v pondelok singel Really Doe. Vyše päťminútová skladba vznikla v produkcii Black Milka a ako hostia sa v nej predstavili rapperi Kendrick Lamar, Ab-Soul a Earl Sweatshirt, ktorý je známy aj ako člen kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na Brownovej očakávanej štvrtej sólovke Atrocity Exhibition, ktorá sa dostane na trh v piatok 30. septembra.


Štúdiovka bude obsahovať dovedna pätnásť skladieb, vrátane už skôr zverejnených singlov When It Rain a Pneumonia, a okrem menovaných na nej hosťujú tiež Petite Noir či B-Real zo Cypress Hill. Priaznivci 35-ročného rodáka z Detroitu si môžu vypočuť jeho najnovší počin prostredníctvom služieb Spotify a YouTube či na portáli iTunes.

 


Danny Brown, vlastným menom Daniel Dewan Sewell, odštartoval kariéru v roku 2003 v skupine Rese'vor Dogs. S ňou v tom istom roku vydal album Runispokets-N-Dumpemindariva. Neskôr sa Brown vydal na sólovú dráhu a v roku 2010 ponúkol album The Hybrid, po ktorom nasledovali štúdiovky XXX (2011) a Old (2013). Okrem toho má na konte niekoľko mixtapeov a EP nahrávok. V minulosti s ním spolupracovali napríklad aj Eminem či Tony Yayo.

Tracklist albumu Danny Brown - Atrocity Exhibition:
01 Downward Spiral
02 Tell Me What I Don't Know
03 Rolling Stone f. Petite Noir
04 Really Doe f. Kendrick Lamar, Ab-Soul & Earl Sweatshirt
05 Lost
06 Ain't It Funny
07 Goldust
08 White Lines
09 Pneumonia
10 Dance In The Water
11 From The Ground f. Kelela
12 When It Rain
13 Today
14 Get Hi f. B-Real
15 Hell For It



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies