Ďalšie zistenia z tragickej zrážky vlaku a dvoch dievčat v Devínskej Novej Vsi

NETKY.SK • 2 Jún 2021, 16:53 • 2 min
Ďalšie zistenia z tragickej zrážky vlaku a dvoch dievčat v Devínskej Novej Vsi

BRATISLAVA - Tragickej nehode, pri ktorej v utorok 1. júna v bratislavskej Devínskej Novej Vsi zrazil vlak dve maloleté dievčatá, už rušňovodič nedokázal zabrániť.

slovakia

left justify in out

Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, rušňovodič spozoroval pred železničnou stanicou v oblúku dve osoby ženského pohlavia, ktoré sa nachádzali v priechodovom priereze.

 

"Okamžite použil zvukové výstražné znamenie, ako aj rýchlobrzdu. Napriek tomu zrážke s týmito osobami už nedokázal zabrániť," uviedla polícia.

 

img

Jedno z dievčat utrpelo podľa polície devastačné zranenia nezlučiteľné so životom. Druhé s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Podľa najnovších správ však  podľahlo zraneniam aj druhé dievča. Bratislavská krajská polícia o tom informuje v aktualizácii statusu na sociálnej sieti.

 

"Jedna z maloletých osôb utrpela na mieste devastačné zranenia nezlučiteľné so životom. Druhá osoba bola s ťažkými zraneniami prevezená do nemocnice, kde rozsiahlym zraneniam dnes podľahla," uviedla polícia. 

 

"Rušňovodič bol na mieste podrobený dychovej skúške, ktorá požitie alkoholických nápojov vylúčila," konštatuje polícia s tým, že ďalšie okolnosti prípadu vyšetrujú.

 

img

 

Poverený príslušník Odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v jednočinnom súbehu s prečinom ublíženia na zdraví.

Úprimnú sústrasť rodine nebohého dievčaťa a súčinnosť obom rodinám vyjadril aj starosta Devínskej Novej Vsi Dárius Krajčír.

 

 

"Dnešok je pre nás mimoriadne tragický a smutný.....Naša mestská časť bude súčinná pri vyšetrení všetkých okolností tohto nešťastia a sme pripravení akokoľvek pomôcť rodinám obetí," uviedol v utorok večer na sociálnej sieti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies