Ďalší úlovok colníkov: Zlikvidovali tisícky falzifikátov parfumov

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 15:13 • 2 min
Ďalší úlovok colníkov: Zlikvidovali tisícky falzifikátov parfumov

BRATISLAVA - Colníci dnes zlikvidovali viac ako 6 000 falzifikátov parfumov a toaletných vôd. Flakóny boli označené reprodukciou ochrannej známky Lacoste a Tommy Hilfiger.

slovakia

left justify in out

Colníci ich na skládke v Zohore blízko Bratislavy rozdrvili a následne znehodnotili.

Parfumy a toaletné vody si objednala slovenská firma z Číny. Colníkom pritom tvrdila, že v balíku sa nachádzajú kufríky z plastových fólií, plastové vešiaky a vône do áut v hodnote 2 555 amerických dolárov. "Colníci tovar zaistili a obrátili sa na majiteľa ochrannej známky. Ten potvrdil, že ide o falzifikáty originálnych výrobkov a súhlasil s ich likvidáciou," informovala hovorkyňa Colného úradu Bratislava Katarína Tehlárová. Dodala, že falzifikáty toaletných vôd a parfumov môžu spôsobiť ekzémy či vyvolať alergické reakcie. "Pri každej kúpe, najmä cez internet, je vhodné overiť si dôveryhodnosť daného obchodu," dodala Tehlárová. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies