Ďaloga rozhodol o troch bodoch pre Spartu

NETKY.SK • 6 Október 2014, 11:00 • 2 min
Ďaloga rozhodol o troch bodoch pre Spartu

PRAHA - Slovenský hokejový reprezentant Marek Ďaloga zaznamenal v nedeľňajšom stretnutí 9. kola českej extraligy s Libercom víťazný gól Sparty Praha.

slovakia

left justify in out

V 54. min zvyšoval počas presilovky na 3:2. Sparta sa napokon radovala z troch bodov po výhre 4:2. "Sme radi za tri body, pretože výkon nebol až tak dobrý," priznal v rozhovore pre iDnes.cz Ďaloga.

 

V nedeľu vyhrala nad Libercom aj futbalová Sparta, preto v tábore fanúšikov rudých vládla veľká spokojnosť. Hokejisti takmer doplatili na nevyužívanie šancí. Ďaloga sa presadil v presilovke krátko po tom, čo Liberec vyrovnal na 2:2. "V prvej tretine sme hrali, ako sme chceli. Mali sme šance, využili sme presilovky. V druhej tretine sme robili, čo sme nemali. Viac sme faulovali. Znova nás podržal brankár. V tretej časti hry sme to ubojovali. Pri góle som dostal dobrú prihrávku a našťastie to tam padlo," uviedol pre iDnes.cz Ďaloga. 

 

V novom týždni čaká Spartu súboj Ligy majstrov s Adlerom Mannheim. V prvom súboji s týmto súperom prehrali Pražania po predĺžení. "Pre nás je to najdôležitejší zápas. Ak ho vyhráme, potom postúpime do ďalšej fázy. To bol náš cieľ pre sezónou, aby sme išli ďalej. Dúfam, že nám to vyjde. Musíme hlavne korčuľovať. Nemci predvádzajú kanadský štýl, hrajú jednoducho, jazdia. Keď sa im v tomto vyrovnáme, tak ich prehráme. U nich to bol vyrovnaný zápas," doplnil Marek Ďaloga.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies