Stephen Curry: Zarábam 44 miliónov, sťažovať si nebudem

NETKY.SK • 16 Január 2017, 08:52 • 2 min
Stephen Curry: Zarábam 44 miliónov, sťažovať si nebudem

OAKLAND - Dvojnásobný najužitočnejší basketbalista NBA Stephen Curry nerieši, že v tíme Golden State je v súčasnosti až štvrtým najlepšie plateným hráčom. Viac ako 28-ročný stredný rozohrávač berú jeho spoluhráči Kevin Durant, Klay Thompson aj Draymond Green.

slovakia

left justify in out

"Otec mi vždy prízvukoval, aby som nikdy nepočítal peniaze iných. A ak by som sa mal sťažovať na 44 miliónov dolárov za štyri roky, potom by som mal v živote iné problémy," skonštatoval Stephen Curry pre Mercury News. Po tejto sezóne mu vyprší platný kontrakt, ktorý podpísal v čase, keď ešte nebol takou superhviezdou ako teraz.

Najbližšia zmluva mu však už prinesie závratné peniaze. Warriors mu ako neobmedzenému voľnému hráčovi môžu ponúknuť viac než 200 miliónov dolárov za päť rokov, ostatné tímy štvorročnú spoluprácu za približne 140 miliónov. Curry však nemieni prvý raz v kariére zmeniť dres.

 

"Neviem si to predstaviť, toto je pre mňa perfektné miesto. Fanúšikovia sú úžasní, klub je úžasný, zostavil sa tu úžasný tím, ktorý teraz každý rok bojuje o titul. Skutočne nevidím dôvod na odchod inam," doplnil Curry, ktorý odohral za Warriors počas doterajšej kariéry 535 stretnutí s priemermi 22,6 bodu, 4,3 doskoku 6,8 asistencie pri 43,9-percentnej úspešnosti streľby trojok. Mužstvo priviedol k titulu v sezóne 2014/2015.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies