Serie A: Zlatan sa z priameho kopu trafil parádne, Neapol premrhal dvojgólový náskok

NETKY.SK • 2 December 2021, 11:20 • 2 min
Serie A: Zlatan sa z priameho kopu trafil parádne, Neapol premrhal dvojgólový náskok

JANOV – Milánske AC si po 2 ligových prehrách v rade konečne zlepšilo náladu. Neapol neudržal dvojgólové vedenia nad Sassuolom a nakoniec bol vďačný za remízu.

slovakia

left justify in out

"Boh" a "Mesiáš" sa trafili za milánske AC

Neuveriteľný príbeh zažíva aj naďalej bývalý donášač chladničiek Junior Messias. Po góle do sieti slávneho Atletica Madrid sa presadil aj vo svojom prvom nástupe v základnej zostave AC Milána. Messias sa nepresadil iba raz, ale dokonca dvakrát do siete Janova.

 

Nie ideálny začiatok svojej klubovej trénerskej kariéry zažíva bývalá legenda práve milánskeho AC Andrej Ševčenko, ktorý nedávno nastúpil na lavičku trápiaceho sa Janova. Stal sa historicky iba 4. trénerom, ktorému sa vo svojich úvodných 3 zápasoch nepodarilo streliť ani jediný gól. 

 

 

Zápas bol od začiatku v réžii rossoneri a už v 10. minúte sa AC dostalo do vedenia. Z priameho kopu sa nádherne trafil Zlatan Ibrahimovič, ktorý zas a znova dokázal, že vek je preňho len číslo. Pre Zlatana to bol 6. gól v tohtočnej sezóne a dokonca 2. gól z priameho kopu, ten prvý skóroval v zápase proti rímskemu AS. 

 

 

Na konci prvého polčasu sa Milánčania ujali dvojgólového vedenia, keď sa šikovnou hlavičkou presadil Junior Messias. Jeho futbalový príbeh je ako z filmového sveta a zdá sa nám, že ešte zďaleka neskončil! Počas druhého polčasu AC bez problémov  kontrovalo hru a v 61. minúte sa po krásnej akcii AC presadil svojím druhým gólom Messias a rozhodol o osude tohto zápasu. Čisté konto si udržal navrátilec po zranení Maignan, ktorý predviedol dva spektakulárne zákroky a ukázal, že je naozaj späť.

 

 

Neapol zaváhal s "neporaziteľným" Sassuolom

Priam neuveriteľné, aké výkony dokáže predviesť Sassuolo proti najsilnejším tímom talianskej ligy. Prednedávnom zdolalo trápiaci sa Juventus v Turíne, minulý víkend porazilo AC taktiež na San Sire a tentoraz otočilo zápas zo stavu 2:0 proti výbornému Neapolu.

 

Na začiatku druhého polčasu poslal Neapol do vedenia svojím klasickým spôsobom Fabian Ruiz. O pár minút neskôr sa presadil Dries Mertens a všetko nasvedčovalo tomu, že Neapol si odnesie cenné víťazstvo a udrží si 3-bodový náskok pred milánskym AC.

 

Lenže v 71. minúte sa nádhernou strelou presadil vo veľmi dobrej forme hrajúci Scamacca a v 89. minúte vyrovnal famóznou hlavičkou kapitán Ferrari. V 93. minúte sa dokonca domáci dostali do vedenia po krásnej strele Defrela. No jeho gól platný nebol, kvôli faulu pri získaní lopty hráčov Sassuola.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies