Curbishley a Dempsey idú zachraňovať Fulham

NETKY.SK • 25 December 2013, 10:53 • 2 min
Curbishley a Dempsey idú zachraňovať Fulham

LONDÝN - Curbishley bude technickým riaditeľom Fulhamu, Dempsey bude v klube dva mesiace hosťovať.

slovakia

left justify in out

Bývalý tréner Charltonu a West Hamu Alan Curbishley a americký reprezentant Clint Dempsey idú pomôcť futbalovému Fulhamu zachrániť sa v anglickej Premier League. Päťdesiatšesťročný Curbishley sa stal technickým riaditeľom prvého mužstva a bude spolupracovať s hlavným koučom Reném Meulensteenom.Dempsey, ktorý je kmeňovým hráčom tímu zámorskej MLS Seattle Sounders, sa s Fulhamom dohodol na dvojmesačnom hosťovaní.

"Teším sa na spoluprácu s Alanom. Viem, že jeho skúsenosti a expertízy budú cenné pre náš tím vo zvyšných mesiacoch sezóny," vyhlásil Meulensteen, ktorý nahradil pred troma týždňami na trénerskej stoličke Martina Jola. Fulham je momentálne v tabuľke Premier League na predposlednom mieste, v sedemnástich zápasoch získal len trinásť bodov. Curbishley v minulosti hral za West Ham, Birmingham, Aston Villa, Charlton a Brighton, neskôr ako tréner viedol Charlton a West Ham. 

Dempsey v minulosti hral za Fulham päť a pol sezóny. Jeho pôsobenie sa začalo v januári 2007, v 225 stretnutiach za londýnsky tím strelil 60 gólov. V máji 2007 rozhodol gólom do siete Liverpoolu o zotrvaní tímu z Craven Cottage medzi elitou. "Vždy som považoval tento klub za môj európsky domov. Teším sa na návrat i na pôsobenie v Premier League," vyhlásil Dempsey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies