Crvena Zvezda - Slovan Bratislava 1:2, hlasy trénerov

NETKY.SK • 30 Júl 2010, 07:43 • 2 min
Crvena Zvezda - Slovan Bratislava 1:2, hlasy trénerov

Crvena Zvezda - Slovan Bratislava 1 2, hlasy trénerov - Futbal Ratko Dostanič, tréner Crvenej Zvezdy Gratulujem Slovanu. Bol agresívnejší a zaslúžene zvíťazil.

slovakia

left justify in out

img

Ratko Dostanič, tréner Crvenej Zvezdy: "Gratulujem Slovanu. Bol agresívnejší a zaslúžene zvíťazil. Hrali tak, ako bolo treba. My na takejto úrovni nemôžeme robiť také chyby. Nebudem menovať hráčov, ale naša stredová formácia nehrala dobre. Čaká nás však ešte jeden zápas, v ktorom sa pokúsime zvíťaziť."

Jozef Jankech, tréner Slovana Bratislava: "Som veľmi rád, ako dopadol zápas. Mali sme obavy, pretože Crvena Zvezda je veľmi dobré mužstvo. Som si vedomý toho, že je to ešte len polčas. Určite príde veľa ľudí, čo u nás nebýva celkom zvykom. Atmosféra bola krásna, naši hráči na toto nezabudnú. Spravíme všetko pre to, aby sme obstáli. Vravím však, že aj doma to bude veľmi ťažké."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies