VIDEO Cristiano Ronaldo si takouto parádičkou vychutnal obrancu Malagy

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 18:25 • 2 min
VIDEO Cristiano Ronaldo si takouto parádičkou vychutnal obrancu Malagy

MADRID – Schopnosti a technika Cristiana Ronalda je asi dobre známa všetkým futbalovým fanúšikom, či už mu fandia alebo nie. Napriek tomu ešte stále dokáže posúvať hranice futbalovej zručnosti na hranicu možností.

slovakia

left justify in out

V sobotňajšom zápase Realu Madrid proti Malage sa Gareth Bale zranil už v piatej minúte a musel byť striedaný. Domáci tím však napriek tomu kontroloval hru a do šatní išli s náskokom 1-0 vďaka gólu Sergia Ramosa po prihrávke Cristiana Ronalda.


V druhom polčase najprv Ronaldo nepremenil v 67.minúte penaltu, ale o dve minúty neskôr sa už Rodriguéz nemýlil a zvýšil na 2-0. Vzápätí sa hosťom z Malagy podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, keď sa trafil Juanmi, avšak v nadstavenom čase spečatil výhru domácich 3-1 Cristiano Ronaldo.

 

Tridsaťročný Portugalčan si počas zápasu parádnymi jasličkami vychutnal obrancu Malagy Marcosa Angeleriho, ktorému sa o tom možno aj snívalo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies