VIDEO Cristiano Ronaldo cez noc prekvapivo vzrástol o 15 centimetrov

NETKY.SK • 26 December 2015, 14:00 • 2 min
VIDEO Cristiano Ronaldo cez noc prekvapivo vzrástol o 15 centimetrov

MADRID – Niekoľko párov hráčov Realu Madrid zaželali svojim fanúšikom veselé Vianoce v dopredu nahratých video spotoch. Niektoré však neboli úplne v poriadku s kostolným poriadkom.

slovakia

left justify in out

PR oddelenie klubu vytvorilo páry z hráčov Gareth Bale a Keylor Navas, Tonis Kroos a Arbeloa, Vasquéz a Cheryshev či Cristiano Ronaldo a Pepe.

Hráči v krátky videách zaželali fanúšikom veselé Vianoce a všetko bolo v poriadku, až na ten posledný menovaný pár. Držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo totiž cez noc prekvapivo narástol minimálne o 15 centimetrov.

Tridsaťdvaročný Pepe je vysoký 188 centimetrov, avšak vedľa neho stojaci Ronaldo vyzerá, že má minimálne dva metre! Možno však Ronaldo stále vedľa sediaceho Pepeho, keďže Portugalčan je v skutočnosti o tri centimetre nižší ako jeho spoluhráč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies