Colníci vo Veľkom Bieli našli vyše pol tony nelegálneho tabaku

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 16:21 • 2 min
Colníci vo Veľkom Bieli našli vyše pol tony nelegálneho tabaku

BRATISLAVA - Vyše pol tony nelegálneho tabaku našli colníci z Kriminálneho úradu finančnej správy v priestoroch bývalého poľnohospodárskeho družstva vo Veľkom Bieli (okr. Senec).

slovakia

left justify in out

Predbežná škoda na spotrebnej dani je približne 45-tisíc eur. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Finančnej správy Patrícia Macíková.

 

Na bývalom družstve vo Veľkom Bieli colníci objavili nielen tabak, ale aj rezačku na spracovanie tabaku a police na sušenie. Našli aj miesto, kde boli tabakové listy fermentované a kde bol narezaný tabak uskladnený v papierových škatuliach, priblížila Macíková. Colníci zaistili 618 kilogramov sušeného narezaného tabaku voľne baleného v škatuliach, 53 kilogramov nespracovanej tabakovej suroviny a stroj na rezanie sušených tabakových listov. Za tabakové listy, sušený tabak i rezačku je zodpovedný Maďar Botond L., ktorý si priestory bývalého družstva od augusta minulého roka prenajímal za 100 eur mesačne od Štefana K., priblížila Macíková. Prípad ďalej riešil Colný úrad Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies