Colbie Caillat sa zasnúbila

NETKY.SK • 31 Máj 2015, 14:56 • 2 min
Colbie Caillat sa zasnúbila

BERMUDY - Americká speváčka a skladateľka Colbie Caillat sa počas dovolenky na Bermudách zasnúbila s dlhoročným priateľom, spevákom a gitaristom Justinom Youngom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná rodáčka z Malibu novinku oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila spoločnú fotografiu so svojím milovaným. "Tento úžasný muž sa ma práve spýtal, či budem jeho homárom... a ja som povedala áno!" napísala k obrázku, pričom odkazovala na epizódu seriálu Priatelia (1994 - 2004), v ktorej Phoebe (Lisa Kudrow) povedala Rossovi (David Schwimmer), že Rachel (Jennifer Aniston) je jeho homár. Podľa nej totiž homáre zostávajú po zvyšok života s tým, do koho sa zamilujú.


Colbie Caillat debutovala v roku 2007 štúdiovkou Coco, na ktorej sa nachádzali hity Bubbly alebo Realize. V roku 2008 spolupracovala s Jasonom Mrazom na piesni Lucky, ktorá získala Grammy za najlepšiu spievanú popovú spoluprácu. Ďalšiu Grammy si vyslúžila za spoluprácu na albume Fearless (2008) speváčky Taylor Swift. V roku 2009 vyšiel jej druhý album Breakthrough, po ktorom nasledovali ešte nahrávky All of You (2011), Christmas in the Sand (2012) a Gypsy Heart (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies