Cmorik a Partlová chystajú spoločný koncert

NETKY.SK • 13 Február 2015, 08:13 • 2 min
Cmorik a Partlová chystajú spoločný koncert

BRATISLAVA - Spevák Peter Cmorik plánuje na Valentína so svojou priateľkou, herečkou a speváčkou Mirkou Partlovou spoločný koncert.

slovakia

left justify in out

„Budeme hrať spolu koncert. Mirka už bola hosťom na jednom našom bratislavskom koncerte s Adamom Ďuricom a Ondřejom Brzobohatým a máme nahraté dokonca dve spoločné pesničky, takže nás spolu volávajú stále častejšie a častejšie,“ poznamenal 34-ročný rodák z Rožňavy.

Známy spevák považuje Valentín za celkom obyčajný americký sviatok, ako však tvrdí, nepozná žiaden pádny dôvod, prečo by v tento deň nemohol pre svoju lásku niečo milé vymyslieť. „My v podstate nemáme radi nič také nútené, ale na druhej strane prečo nie, prečo neobdarovať človeka, ktorého mám rád, prečo si nevyjsť von na večeru,“ poznamenal. „Už mám pre Mirku niečo vymyslené, no aby to bolo prekvapenie, tak to nemôžem prezradiť,“ zasmial sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies