Citizens uprednostnia v Lige majstrov Bonyho pred Jovetičom

NETKY.SK • 5 Február 2015, 19:00 • 2 min
Citizens uprednostnia v Lige majstrov Bonyho pred Jovetičom

NYON - Anglický futbalový klub Manchester City vytvoril priestor pre novú ofenzívnu posilu Wilfrieda Bonyho na súpiske pre Ligu majstrov, z ktorej vyradil čiernohorského reprezentačného útočníka Stevana Jovetiča.

slovakia

left justify in out

Európska futbalová únia (UEFA) znížila anglickému majstrovi možnosť výberu z 25 na 21 futbalistov v seniorskom veku, čo je trest za porušenie finančných pravidiel fair-play. Manchester City začne tohtoročné pôsobenie v Lige majstrov 24. februára prvým zápasom osemfinále na domácej pôde proti FC Barcelona.

Španielsky futbalový klub Real Madrid pridal na 25-člennú súpisku pre Ligu majstrov iba 16-ročného nórskeho ofenzívneho stredopoliara Martina Ödegaarda a ďalšiu posilu - brazílskeho defenzívneho stredopoliara Lucasa Silvu. Tí na zozname nahradili obrancov Guillerma Varelu a Abnera. Arsenal Londýn vrátil na súpisku útočníka Oliviera Girouda, ktorý vynechal dva zápasy v základnej skupine pre zranenie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies