Čišovský po šlágri Plzeň - Sparta: Bezgólová remíza je pre nás stratou

NETKY.SK • 19 August 2013, 10:28 • 2 min
Čišovský po šlágri Plzeň - Sparta: Bezgólová remíza je pre nás stratou

PLZEŇ - Bezgólovou remízou sa v sobotu skončil vrchol futbalovej jesene v českej futbalovej Gambrinus lige Viktoria Plzeň - Sparta Praha. Po piatich kolách tak majú úradujúci majster aj vicemajster rovnaký počet 13 bodov.

slovakia

left justify in out

"Stretli sa mužstvá, ktoré patria k najlepším v lige," povedal pre klubový web slovenský obranca Viktorie Marián Čišovský, ktorý odohral celých 90 minút. "Sparta má smerom dopredu určite veľkú kvalitu, a preto to pre nás bolo ťažké. Aj preto možno ofenzívne výpady obrancov neboli tentoraz také časté ako v iných zápasoch. Museli sme si dávať pozor na silu, ktorú Sparta vpredu má," dodal reprezentačný obranca.

Obrany v tomto zápase dominovali nad útočnými snahami hráčov oboch tímov. "Myslím si, že bezgólová remíza je pre nás stratou. Hrali sme doma, chceli sme vyhrať. Priebeh stretnutia bol ale nakoniec celkom iný. Bol to taký taktický zápas. Ani jedno mužstvo si nevytvorilo nejaké vyložené šance. Remíza je asi zaslúžená," dodal Čišovský.

Diváci však domácich hráčov odmenili po zápase potleskom. "Atmosféra bola skvelá. Ľudia nás hnali dopredu. V tomto zápase sme ale boli trocha pozorní a nebolo to od nás bezhlavé. Z tohto dôvodu nebolo toľko šancí," uviedol stopér slovenskej reprezentácie.

Už v utorok čaká Plzeň dôležitý súboj o vytúženú skupinu Ligu majstrov 2013/2014 s Mariborom. "Počas zápasu so Spartou sme na to ešte nemysleli. Bolo to pre nás dôležité stretnutie. Ale už od nedele sa začneme na Maribor pripravovať. Najbližší zápas je pre nás vždy tým najdôležitejším," uzavrel rodák z Humenného.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies