AKTUALIZÁCIA: Päť členov rodiny vyskočilo z okna!

NETKY.SK • 24 Marec 2022, 11:04 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Päť členov rodiny vyskočilo z okna!

MONTREUX – Tragédia sa stala v bytovom dome v centre švajčiarskeho mesta Montreux.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 15:23 (24. 3. 2022)

 

 

Miestne policajné zdroje na sociálnej sieti Twitter vo štvrtok uviedli, že zahynuli štyria ľudia a ďalšiu osobu previezli do nemocnice vo vážnom stave.

 

Možno vás zaujme: Čaputová privítala vytvorenie bojovej jednotky NATO na Slovensku

 

Švajčiarsky denník Blick s odvolaním sa na neidentifikovaného predstaviteľa polície uviedol, že všetci piati skočili zo sedemposchodovej budovy. Regionálny policajný hovorca Alexandre Bisenz pre AP uviedol, že tieto mediálne informácie nemôže bezprostredne potvrdiť. Ako spresnil, v prípade stále prebieha vyšetrovanie. Osoby našli vo štvrtok zhruba o siedmej hodine ráno.

 

Polícia nespresnila, či boli obete švajčiarskej alebo inej národnosti. Policajné a záchranné tímy na mieste nešťastia vztýčili biele stany a na najvyššom balkóne budovy sa nachádzali forenzní vyšetrovatelia.

 

Noviny Le Temps, vychádzajúce vo francúzskom jazyku, uviedli, že podľa výpovedí susedov v dotknutom byte žila päťčlenná rodina vrátane dvoch tínedžerov a starej matky. Noviny citovali suseda Claudea Rouillera, ktorý uviedol, že z bytu nebolo počuť žiadne zvuky.

 

Montreux je turistami vyhľadávané mesto na brehu Ženevského jazera a známe je výročným jazzovým festivalom, pripomína AP.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Poplach v Londýne. Desiatky ľudí hospitalizovali!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies