Čínsky klub dal Drogbovi ultimátum: Dva týždne!

NETKY.SK • 17 September 2012, 13:02 • 2 min
Čínsky klub dal Drogbovi ultimátum: Dva týždne!

Čínsky klub dal Drogbovi ultimátum Dva týždne! Futbal ŠANGHAJ - Budúcnosť Didiera Drogbu v čínskom klube je aj naďalej neistá, keď klub priznal, že on a Nicolas Anelka by mohli opustiť klub po nezhodách s vedením.

slovakia

left justify in out

imgŠANGHAJ - Budúcnosť Didiera Drogbu v čínskom klube je aj naďalej neistá, keď klub priznal, že on a Nicolas Anelka by mohli opustiť klub po nezhodách s vedením.
Bývalý hráč Chelsea len v lete prestúpil do čínskeho klubu Šanghaj Shenhua a už by ho aj mohol opustiť kvôli nezhodám ohľadne financií.

Drogba, ktorý zarába 250.000 libier týždenne, bol jedným z najlepších hráčov na ihrisku vo víkendovom zápase proti Liaoning Whowin a má aj trénerovu podporu, ktorý trval na tom, že všetky záležitosti boli vyriešené.
Miliardársky majiteľ, ktorý investoval do klubu veľké peniaze, však vyvrátil tvrdenia o dosiahnutí dohody a miestne médiá uviedli, že magnát hrozil zablokovaním platov pre zahraničných hráčov.

Zhu Jun napísal na sociálnej sieti: "Teraz som urobil ťažké rozhodnutie veriť ti ešte raz, ale už naposledy! A tentokrát mám termín: dva týždne."

Denník Shanghai Youth Daily citoval neznámy zdroj, ktorý povedal: "Ak tento problém nebude uspokojivo vyriešený, tak od októbra bude Zhu Jun konať. Ak záležitosť ohľadne Drogbovho platu stále nebude efektívne vyriešená, tak si môže rezervovať letenku domov."

Klub Šanghaj Shenhua je aktuálne na 9.mieste čínskej Super League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies