Čínska burza Binance rozdáva kryptomenu GAS majiteľom NEO

NETKY.SK • 27 August 2017, 17:30 • 2 min
Čínska burza Binance rozdáva kryptomenu GAS majiteľom NEO

PEKING - Pri hľadaní NEO GAS sa niekoľko používateľov burzy Bittrex presunulo na najväčšiu čínsku burzu Binance. Dôvodom je, že táto burza ako jedna z mála, rozdáva kryptomenu GAS tým, ktorí vlastnia ďalšiu menu NEO.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Burza Binance na svojom blogu zverejnila otvorený list, v ktorom oznámila, že bude pravidelne rozdávať GAS majiteľom NEO: "NEO vo vašej peňaženke vám bude pravidelne produkovať GAS. Ak máte v peňaženke 10.000 NEO, mali by ste za posledných 30 dní získať približne 90 GAS, čo je približne 150 USD."

Tento krok Binance bude prvým medzi burzami, pretože väčšina platforiem v súčasnosti neposkytuje GAS z uloženej meny NEO.

 

img

 

História Binance v skratke

Burza Binance, založená v roku 2015, je známa svojou zanietenou vernosťou projektom ICO. V hodnotení búrz získala Binance vysokú známku aj napriek jej mladému veku. K vysokému hodnoteniu burzy Binance prispela najmä jej veľká likvidita, ktorá zabezpečuje rýchle plnenie objednávok a rýchle spracovanie. Medzi ďalšie pozitíva burzy Binance patrí jej transparentnosť štruktúry poplatkov alebo dobre informovaný a zohratý tím, ktorý svojím zákazníkom poskytuje kvalitné produkty a služby.

 

NEO

Digitálna mena NEO, predtým známa ako Antshares, je prvým verejným blockchainom v Číne. NEO, nazývané aj ako čínske Ethereum, je jednou z TOP 10 kryptomien z hľadiska trhovej kapitalizácie. Zatiaľ čo jeho základy sú založené na platforme Ethereum, NEO je kompatibilné s viacerými jazykmi ako Microsoft.Net, Java, Kotlin, Go & Python. Ethereum si musí vystačiť iba so Solidity.

 

img

 

GAS

V rovnakom blockchaine sídli okrem meny NEO aj ďalšia kryptomena GAS, ktorá je všeobecne známa pod názvom Antcoins (ANC). Mince GAS sú však skutočne používané v projektoch ICO, na rozdiel od NEO, ktoré predstavujú len akcie.

V súčasnosti GAS priťahuje ľudí kvôli predpokladanému nárastu ich dopytu kvôli NEO. V prípade, že by NEO produkovalo GAS v neefektívnom pomere, stane sa z neho vzácna mena, čo spôsobí rast jeho hodnoty.

Tento krok burzy Binance mal veľmi pozitívny ohlas medzi majiteľmi NEO a mnohí vyjadrili úmysel vytvoriť si účty na tejto burze.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies