Cibulková postúpila suverénne do 2. kola dvojhry

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 11:20 • 2 min
Cibulková postúpila suverénne do 2. kola dvojhry

Cibulková postúpila suverénne do 2. kola dvojhry - Tenis Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Semifinalistka z roku 2009 si v úvodnom kole ako nasadená päťnástka poradila s domácou Francúzkou Kristinou Mladenovičovou hladko v dvoch setoch 6:2 a 6:1. Jej ďalšou súperkou bude víťazka duelu medzi Američankou Vaniou Kingovou, s ktorou prehrala vlani a Kazaškou Galinou Voskobojevovou. Cibulková má už teraz istú prémiu 28.000 eur a 100 bodov do svetového rebríčka WTA.
      Slovenská jednotka hneď v úvodnom geme stratila vlastné podanie, v ďalšich minútach však ovládla antukový dvorec Suzanne Lenglenovej, získala päť hier v rade a prvý set sa stal jej korisťou. Mladenovičová, ktorá pred dvomi rokmi vyhrala juniorku na Roland Garros, za stavu 1:4 požiadala o medical time out pre problémy s chodidlom a užila tabletku proti bolesti. Cibulková aj v druhom sete pokračovala v kvalitnom koncentrovanom výkone, vďaka nátlakovej hre dvakrát prelomila súperkino podanie a zápas s prehľadom dotiahla do úspešného konca. Za stavu 5:1 premenila pri vlastnom servise hneď prvý mečbal. 
      
      ženy - dvojhra - 1. kolo:
      Dominika CIBULKOVÁ (15-SR) - Kristina Mladenovičová (Fr.) 6:2, 6:1 

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies