Cibulková má na dosah historicky najlepšie umiestnenie zo slovenských tenistov

NETKY.SK • 31 Január 2017, 14:53 • 2 min
Cibulková má na dosah historicky najlepšie umiestnenie zo slovenských tenistov

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková má tento týždeň na dosah tretie miesto vo svetovom rebríčku WTA vo dvojhre. Potrebuje na to získať titul v ruskom Petrohrade, pričom vo finále by musela zdolať inú súperku ako Simonu Halepovú. Je dvojkou podujatia, Rumunka jednotkou, obe majú voľný žreb na 1. kolo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka Cibulková momentálne figuruje na piatej priečke v hodnotení, čo je osobný a zároveň vyrovnaný národný rekord, ten drží spoločne s Danielou Hantuchovou. Absolútnym historickým maximom hráča zo SR je štvrtá pozícia Miloslava Mečířa.

Úradujúca koncosezónna majsterka sveta WTA z októbrového Singapuru Cibulková sa v stredu alebo vo štvrtok stretne v petrohradskom osemfinále s úspešnou z utorňajšieho duelu Lotyšky Jeleny Ostapenkovej so švajčiarskou kvalifikantkou Stefanie Vögeleovou.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies