Chudnite pomocou hypnotickej aplikácie! Matka dvoch detí vďaka nej zhodila 32 kíl

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 18:38 • 2 min
Chudnite pomocou hypnotickej aplikácie! Matka dvoch detí vďaka nej zhodila 32 kíl

Učiteľka Kirsteen Mosley z Veľkej Británie prišla na netradičný spôsob zhadzovania kilogramov.

slovakia

left justify in out

Kirsteen vždy túžila vtesnať sa do vysnívanej veľkosti 18. Odhodlala sa k tomu až potom, keď o nej jej desaťročný syn začal hovoriť, že je tučná. Dvojnásobnú maminu váha trápila natoľko, že sa rozhodla pravidelne cvičiť. Ešte predtým, ako však vôbec začala s fyzickou aktivitou, počúvala počas spánku pravidelne hypnotickú aplikáciu vo svojom tablete. 

 

Výsledok jej chudnutia bol neuveriteľný. Za desať mesiacov zhodila tridsaťdva kíl. Jej život nabral celkom iný rozmer a začala si ho užívať plnými dúškami. Žena pritom tvrdí, že hlas z aplikácie nastavil jej podvedomie tak, aby chudla. „Dostal sa až do môjho podvedomia a povedal mi, aby som jedla len keď som hladná a dala si vyúlučne malú porciu,“ tvrdí Kirsteen. Či je to pravda, je otázne. Možno treba vyskúšať na vlastnej koži.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies