Chorvát Kovačič si na tréningu reprezentácie zranil koleno

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 10:55 • 2 min
Chorvát Kovačič si na tréningu reprezentácie zranil koleno

ZÁHREB - Stredopoliara chorvátskej futbalovej reprezentácie Matea Kovačiča zrejme čaká dlhšia nútená absencia. Dvadsaťročný hráč Interu Miláno si podľa francúzskeho L´Equipe na tréningu chorvátskej reprezentácie zranil krížny väz v kolene.

slovakia

left justify in out

Trénerovi národného mužstva Nikovi Kovačovi tak pribudla ďalšia starosť v súvislosti so zdravotným stavom niektorých hráčov. "Situácia je zložitá. Luka Modrič bol tri mesiace zranený, ale nestratil nič zo svojho umenia. Stopér Dejan Lovren je mimo hry, Šime Vrsaljko nie je dostatočne pripravený. Alen Halilovič bol nedávno zranený, Domagoj Vida sa stále zotavuje a jeho štart je otázny. Nórsko má solídny mladý tím, sú hladní po úspechu a veľmi disciplinovaní," vyhlásil pre stránku UEFA Niko Kovač.

 

Chorvátsko, ktoré vedie s desiatimi bodmi H-skupinu kvalifikácie ME 2016 o skóre pred Talianskom, bude v sobotu v domácom prostredí čeliť Nórsku. Nepríjemní severania majú v tabuľke iba o bod menej a práve výsledok tohto merania síl môže mať dôležitú výpovednú hodnotu pre ďalší vývoj v skupine.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies