Cesty do Devína sú stále uzavreté, ľudí vozí vojenský špeciál

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 10:31 • 2 min
Cesty do Devína sú stále uzavreté, ľudí vozí vojenský špeciál

BRATISLAVA - Prístupové cesty do bratislavskej mestskej časti Devín sú stále uzavreté, na vozovku sa už dostala voda. Spojenie s hlavným mestom je pre obyvateľov zabezpečené vojenským špeciálom, ktorý jazdí v hodinových intervaloch.

slovakia

left justify in out

"Voda nám presakuje na Devínskej ceste, stále vyššia je na Slovanskom nábreží," opisuje situáciu starostka Ľubica Kolková. Raz za hodinu o pol odchádza vojenské vozidlo z obratiska autobusov pri cintoríne smerom do mesta na riviéru, každú celú hodinu zase odchádza odtiaľ späť do Devína.

Podľa posledných informácií z bratislavského Krízového štábu je cesta do Devína z Devínskej Novej Vsi uzatvorená úplne, z Karlovej Vsi regulujú vstup. "Púšťame len tých, ktorí majú trvalý pobyt v Devíne a záchranné zložky. Dá sa tam však dostať len na terénnych autách," vysvetľuje Ľubomír Andrassy, vedúci Krízového štábu. 

Už v utorok (4.6.) starostka obyvateľov vystríhala pred týmto scenárom, mali by byť preto podľa nej pripravení. "V urgentných prípadoch kontaktujte záchranárske zložky 112," informuje obyvateľov mestská časť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies