Česká speváčka Marie Rottrová odohrá v Bratislave vianočný galakoncert

NETKY.SK • 7 November 2016, 18:49 • 2 min
Česká speváčka Marie Rottrová odohrá v Bratislave vianočný galakoncert

BRATISLAVA - Česká speváčka Marie Rottrová, ktorá je momentálne s kapelou Neřež na slovenskom turné, sa rozhodla k pôvodným štyrom vystúpeniam pridať špeciálny vianočný galakoncert.

slovakia

left justify in out

Ten sa uskutoční 12. decembra v bratislavskej Hant Aréne a ako hostia na ňom vystúpia aj herec Jiří Bartoška, súbor Hradišťan pod vedením Jiřího Pavlicu, speváčka Magdaléna Urbanová a speváci Jaroslav Wykrent a Petr Němec.

 

V rámci spomínaného turné už Rottrová koncom minulého mesiaca absolvovala koncerty v Piešťanoch a Žiline, tento týždeň ju čakajú vystúpenia v Košiciach (9. novembra v Dome umenia) a Liptovskom Mikuláši (10. novembra v Dome kultúry).


Sedemdesiatštyriročná Marie Rottrová, známa aj ako Lady Soul, začínala kariéru s rockovou kapelou Samuel a soulovou skupinou Majestic. Po roku 1969 začala profesionálne vystupovať so skupinou Flamingo, od roku 1989 pôsobí sólovo alebo so spomínanou skupinou Neřež. Nahrala niekoľko desiatok albumov a k jej najväčším hitom patria piesne Ten vůz už jel, Lásko voníš deštěm, S tebou, Řeka lásky, Markétka, Večerem zhýčkaná alebo Zřejmě letos nikde nejsou kytky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies