Čech Martin Damm novým trénerom Kližana

NETKY.SK • 11 September 2013, 13:52 • 2 min
Čech Martin Damm novým trénerom Kližana

BRATISLAVA - Čech Martin Damm je novým trénerom slovenského tenistu Martina Kližana. Dvadsaťštyriročný Bratislavčan sa dohodol so 41-ročným bývalým úspešným deblovým špecialistom na ročnej spolupráci. Informáciu prinieslo stredajšie vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

Úradujúci Nováčik roka na hlavnom profesionálnom okruhu ATP Kližan sa po Wimbledone rozišiel s Karolom Kučerom, ktorý ho viedol takmer tri roky. Damm ho bude sprevádzať už na budúcotýždňovom turnaji v Petrohrade, kde energický ľavák vlani získal titul. Ako je známe od pondelka, Kližan v rámci noviniek v zázemí po šiestich rokoch zmenil kondičného trénera - Juraja Dulíka nahradil Ivan Trebatický.

Momentálne 65. hráč svetového rebríčka Kližan je jednotka tímu SR v tohtotýždňovom bratislavskom zápase so Švédmi v 1. kole play-off o zotrvanie v I. skupine euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies