Časti tela, ktoré sa našli na pražskom úseku Vltavy, patria zavraždenej žene

NETKY.SK • 14 Október 2013, 17:10 • 2 min
Časti tela, ktoré sa našli na pražskom úseku Vltavy, patria zavraždenej žene

PRAHA - Časti tela, ktoré sa v uplynulom týždni našli na pražskom úseku rieky Vltava, patria žene bielej pleti vo veku 20-35 rokov. Všetky indície naznačujú, že sa stala obeťou vraždy, tvrdia kriminalisti, ktorí zatiaľ nenašli hlavu, ľavú nohu a ľavú ruku obete. Informoval o tom dnes server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Časť dolnej končatiny, odrezanej pod kolenom, objavil v stredu tréner veslárov z pražskej štvrte Smíchov. O deň neskôr našli strážnici z poriečneho oddielu mestskej polície neďaleko Barrandovského mosta torzo ľudského trupu. Ešte v ten istý deň večer sa v igelitovom vreci našla ďalšia časť tela, ktorú však kriminalisti nechceli špecifikovať. Ďalšie tri časti tela - ruka, časť nohy a napokon horná časť trupu, sa našli v okruhu asi 500 metrov v priebehu piatka. Telo zavraždenej bolo v značnom štádiu rozkladu, vo vode sa podľa expertov nachádzalo asi mesiac.

Polícia ČR požiadala občanov, aby sa s informáciami o predmetných nálezoch, prípadne nezvestných osobách prihlásili na telefónnej linke 158. Súčasne zverejnila informáciu, že na pravom podbrušku obete je podľa vyšetrovateľov zrejmá jazva po operácii slepého čreva. V Prahe sa už v decembri 2011 našli časti rozrezaného ženského tela. Tento prípad doteraz nie je objasnený,  vyšetrovatelia preto preveria aj prípadné súvislosti tejto kauzy s tou aktuálnou. Polícia zatiaľ túto súvislosť nemôže ani potvrdiť, ani vylúčiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies