Casillas stále verí v postup do finále Ligy majstrov

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 18:01 • 2 min
Casillas stále verí v postup do finále Ligy majstrov

Casillas stále verí v postup do finále Ligy majstrov

slovakia

left justify in out

MADRID 25. apríla (SITA, AFP) - Brankár španielskeho futbalového klubu Real Madrid Iker Casillas stále verí v postup do finále Ligy majstrov 2012/2013 napriek stredajšej zahanbujúcej prehre v semifinále s Borussiou Dortmund (1:4). V odvete, ktorá je na programe v utorok 30. apríla na štadióne Santiága Bernabeua, sa musia hráči "Los Blancos" pokúsiť o nemožné a zmazať trojgólové manko.

"Stále veríme v postup. Hráme na domácej pôde, kde budú naši fanúšikovia. Budú veľmi motivovaní, no musíme ich požiadať o podporu. Máme dostatok individualít a sme výborný kolektív, ktorý to môže v odvete otočiť," povedal na tlačovej konferencií kapitán španielskej reprezentácie, ktorý momentálne vysedáva len na lavičke náhradníkov. "Ideálne by bolo, ak by sme do konca prvého polčasu vyhrávali 2:0. Budeme bojovať až do posledného dychu," uviedol dvojnásobný majster Európy a svetový šampión. Finále sa uskutoční 25. mája na štadióne vo Wembley.

Dlhoročný kapitán Realu Madrid v tomto ročníku najskôr prišiel v klube o post jednotky medzi žrďami, a keď sa znova dostal do bránky, 23. januára v zápase s Valenciou mu Álvaro Arbeloa kopol do ruky tak nešťastne, že mu zlomil kosť dlane ľavej ruky. Casillas sa už zotavil, ale tréner José Mourinho váha s jeho zaradením do zostavy a dáva prednosť Diegovi Lópezovi. "S Mourinhom máme dobrý profesionálny vzťah, no je očividné, že to tak nie je v súkromnom živote. Je jasné, že som fit a chcem hrať, no o tom nerozhodujem ja," doplnil 31-ročný gólman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies