Bývalý majster sveta v šachu si zahrá s prezidentom, Dankom aj Druckerom

NETKY.SK • 18 December 2017, 15:52 • 2 min
Bývalý majster sveta v šachu si zahrá s prezidentom, Dankom aj Druckerom

BRATISLAVA - Bývalý majster sveta v šachu Anatolij Karpov sa predstaví v Bratislave na 1. ročníku Vianočného šachového turnaja predsedu Národnej rady Slovenskej republiky.

slovakia

left justify in out

Súčasný poslanec ruskej Dumy prijal pozvanie predsedu NR SR Andreja Danka. Podujatie sa uskutoční 19. a 20. decembra v historickej budove NR SR na Župnom námestí a na Bratislavskom hrade. Zúčastní sa na ňom aj prezident Európskej šachovej federácie (ECU) Zurab Azmajparašvili.

Počas prvého dňa odohrá 66-ročný Karpov partiu s prezidentom SR Andrejom Kiskom, s ministrom zdravotníctva Tomášom Druckerom či spomenutým Andrejom Dankom. Na slávnostnej večeri sa zúčastnia aj ministerka školstva Martina Lubyová či prezident Slovenského olympijského výboru Anton Siekel. Informovali o tom na oficiálnom webe Slovenského šachového zväzu.

Bývalý majster sveta Karpov bude hlavnou hviezdou vianočného podujatia. Na tejto významnej pôde zohrajú spoločný turnaj družstiev, zložené z detí, študentov, seniorov a osobností verejného života vrátane športovcov a politikov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies