Bývalí príslušníci izraelských kománd trénujú juhoafrických farmárov pre boj, ktorý určite príde

NETKY.SK • 10 Jún 2018, 07:00 • 2 min
Bývalí príslušníci izraelských kománd trénujú juhoafrických farmárov pre boj, ktorý určite príde

PRETÓRIA - Britská televízna stanica Sky News odvysielala reportáž z výcviku juhoafrických farmárov, ktorým pomáhajú bývalí príslušníci izraelských kománd.

slovakia

left justify in out

Dvojtýždenný výcvik „Kalah“ je zameraný na „taktické prežitie“ a boj s a proti bodným a strelným zbraniam. Účastníci kurzu prechádzajú modelovými situáciami postavenými na skutočných scenároch napadnutia zo strany černošských lupičov, ktorí terorizujú belošské farmy a vraždia bielych farmárov v Južnej Afrike.

 

„Máme zvláštny balíček pre farmárov. Učíme ich boj zblízka, boj v buši, boj v meste a ako získavať informácie.“ Inštruktor na videu hovorí, že „sme tu, pretože sa chcú naučiť brániť sa, brániť seba a svoje rodiny“.

 

Niektorí účastníci kurzu skúsenosť s prepadnutím zo strany útočníkov už majú. Jeden z mužov ukazuje už zahojenú ranu, ktorá mu zdeformovala časť čeľuste. Iná žena na videu plače a hovorí, že „naši ľudia sú vraždení a mučení“.

 

Kurz vyjde jedného účastníka na 1600 dolárov a kurzy prebiehajú v okolí Johannesburgu a Pretórie.

 

Hrozba bielym Juhoafričanom je skutočná. V krajine funguje množstvo bielych milícií, ktoré trénujú streľbu a sebaobranu v očakávaní dňa, keď budú musieť brániť svoje životy a svoje rodiny pred černošskou agresiou v krajine. Všetci v napätí očakávajú, kedy vojde do platnosti vládou sľubované zabratie belošskej pôdy a čo sa bude diať potom. Bieli nebudú chcieť dať svoju pôdu bez boja a pokiaľ proti nim zasiahne vláda silou, bude legitímne pre svet zasiahnuť silou proti juhoafrickej vláde a jej štruktúram, myslí si stredoevropan.cz.

 

To sa však určite nestane, pretože vraždy bielych farmárov svet ani náhodou netrápia. Nik o nich neinformuje a nik okrem pravicových aktivistov ani nehne prstom, aby tomuto vládou riadenému zločinu a nehoráznej vládou schválenej krádeži pôdy zabránili. Ešte treba pripomenúť, že nie čierni obyvatelia boli prvými osídlencami územia dnešnej JAR. Boli to bieli kolonizátori, ktorí pôdu začali obhospodárovať a až potom sa tam objavili černosi z rovníkovej Afriky. A tí sa teraz tvária, že oni sú v JAR doma...

 

Kdeže, svet sa na bielych farmárov vykašle. Svet si tak akurát bude pospevovať Ó, Mandela day a tváriť sa, že sa nič nedeje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies