Pod Ancellotim naberá Dominik Calvert-Lewin životnú formu!

NETKY.SK • 1 Október 2020, 10:08 • 2 min
Pod Ancellotim naberá Dominik Calvert-Lewin životnú formu!

ANGLICKO- V stredajších zápasoch anglického Ligového pohára si Everton poradil z "kladivármi" z West Hamu, hviezdou zápasu sa stal anglický útočník Dominic Calvert-Lewin, ktorý nastrielal druhý hattrick v tejto sezóne

slovakia

left justify in out

Evertonu sa konečne svitá na lepšie časy

Zverenci Carla Ancellotiho sú zatiaľ neporazení v tejto sezóne, v stredu na domácej pôde privítali trápiaci sa West Ham. V 11.minúte otvoril skóre Dominic Calvert-Lewin a Everton viedol 1:0. 

Krátko po zmene strán pridali "karamelky" druhý presný zásah, Richarlison sa spoza šestnástky trafil perfektne a Everton zvýšil skóre na 2:0. West Ham dokázal odpovedať krásnym gólom Roberta Snodgrassa ale v závere zápasu sa dvakrát dokázal presadiť Calvert-Lewin a poistil postup Evertonu do štvrťfinále Ligového pohára.

Pre Calverta-Lewina to bol druhý hattrick v tejto sezóne a v posledých 3 zápasoch nastrielal Calvert-Lewin 8 gólov. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Everton (@everton),

 

United si v "reparáte" poradili s Brightonom 

Vo víkendovom zápase musela "červeným diablom" zachrániť krk až penalta v nadstavenom čase. Vo včerajšom zápase si United viedli oveľa lepšie a s prehľadom zdolali tím Grahama Pottera 3:0.

Prvý gól strelil Scott McTominnay, ďalšie dva presné zásahy pridali Španiel Juan Mata a Paul Pogba. V nedeľu čaká United ťažký zápas, v ktorom sa stretne s "kohútmi" z Tottenhamu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Manchester United (@manchesterunited),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies