VIDEO: Ovečkin si takto podal Cháru! Ten skončil na striedačke hostí

NETKY.SK • 11 Január 2019, 10:25 • 2 min
VIDEO: Ovečkin si takto podal Cháru! Ten skončil na striedačke hostí

New York - Hokejisti Bostonu v zostave so slovenským brankárom Jaroslavom Halákom a obrancom Zdenom Chárom prehrali v noci na piatok v zámorskej NHL s Washingtonom 2:4, Halák vykryl 18 striel. Chára strávil na ľade takmer 20 minút a na konto si pripísal mínusový bod.

slovakia

left justify in out

Okrem dvoch gólov sa Alexander Ovečkin blysol ešte vydareným bodyčekom na kapitána Bostonu Zdena Cháru, ktorý sa po kontakte prevalil na striedačku Washingtonu.

 

V ďalších dueloch hráči Tampy Bay Lightning so slovenským zadákom Erikom Černákom zdolali vďaka skvelej záverečnej desaťminútovke Carolinu 3:1 a ukončili päťzápasovú víťaznú sériu Hurricanes. Černák odohral vyše 19 minút a zaznamenal plusku, Brayden Point prispel k víťazstvu domácich dvomi gólmi a asistenciou. Montreal s Tomášom Tatarom prehral na ľade St. Louis 1:4.

 

Slovenskému krídelníkovi pribudla do štatistík mínuska. Richard Pánik si v drese Arizony pripísal gól aj asistenciu, Arizona viedla v polovici tretej tretiny vo Vancouveri 3:2.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies