Bývalej partnerke sa vyhrážal smrťou, skončil v policajnej cele

NETKY.SK • 6 Júl 2023, 13:00 • 2 min
Bývalej partnerke sa vyhrážal smrťou, skončil v policajnej cele

TRENČÍN - Trenčiansky policajný vyšetrovateľ obvinil 34-ročného muža z prečinov nebezpečného elektronického obťažovania, nebezpečného vyhrážania a marenia výkonu úradného rozhodnutia. Smrťou sa vyhrážal svojej bývalej partnerke a porušil súdny zákaz priblížiť sa k nej.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. Súd mužovi trestným rozkazom zakázal ženu kontaktovať a nemohol sa k nej priblížiť na vzdialenosť menšiu ako päť metrov. Muž zákaz nerešpektoval. "Ženu opakovane kontaktoval. Žiadal od nej, aby sa k nemu nasťahovala, vyhrážal sa jej, že inak už neuvidí svojho syna. Poškodená sa k mužovi nasťahovala. Odvtedy jej pravidelne telefonoval prostredníctvom mobilnej aplikácie a posielal SMS správy," priblížila hovorkyňa s tým, že žene sa mal smrťou vyhrážať aj počas spoločnej cesty autom. Poškodená požiadala o pomoc políciu. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Zároveň prokurátorovi podali podnet na väzobné stíhanie obvineného. O ďalšom osude obvineného rozhodne v najbližších hodinách súd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Polícia SR - Trenčiansky kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies