Bývalého kameramana Lukáša poslal súd pre týranie za mreže na 10 rokov

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 14:11 • 2 min
Bývalého kameramana Lukáša poslal súd pre týranie za mreže na 10 rokov

BRATISLAVA - Okresný súd Bratislava II uznal bývalého kameramana Lukáša S. vinným v prípade týrania maloletej Veroniky, dcéry jeho družky, a poslal ho za mreže na desať rokov. TASR o tom informoval Pavol Adamčiak, hovorca Krajského súdu v Bratislave.

slovakia

left justify in out

„Okresný súd Bratislava II uznal vinným obžalovaného L. S. zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby a odsúdil ho k trestu odňatia slobody v trvaní desať rokov so zaradením do ústavu na výkon trestu odňatia slobody s minimálnym stupňom stráženia,“ povedal Adamčiak.
     

V prípade bola obžalovaná aj jeho družka Barbora. „Obžalovanú B. S. uznal vinnou z prečinu neprekazenia trestného činu a odsúdil ju k trestu odňatia slobody vo výmere dva roky s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu tri roky,“ doplnil Adamčiak. Rozsudok ešte nie je právoplatný.
     

Celý prípad sa mal stať ešte na jar minulého roka. Podľa Nového Času malo mať len trojročné dievčatko vytrhané vlasy, modriny a pomliaždeniny.
     

Obžalovaný Lukáš pracoval ako kameraman pre viaceré televízie na Slovensku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies