STRÝCO FILIP O ZÁPASE S FLEXKINGOM

NETKY.SK • 22 Marec 2024, 08:00 • 2 min
STRÝCO FILIP O ZÁPASE S FLEXKINGOM

Exkluzívne pre Netky.sk sa s nami známy slovenský influencer a foodmaster Strýco Filip podelil o svoje pocity pred zápasom s FlexKingom.

slovakia

left justify in out

Strýco Filip, známa tvár slovenského šoubiznisu je v poslednom čase veľmi riešenou osobou. Dovôd je boxersky zápas s Andreasom Stolárikom, známeho pod umeleckým menom Flexking. 

 

Ale ako vôbec k tomuto zápasu došlo? To si poďme rozobrať. Strýco Filip zažil svoju premiéru vo Fight Night Challenge na konci minulého roka. V tomto boxerskom zápase sa mal postaviť kontroverznej postave internetu, Filipovi Sulíkovi. Syn známeho slovenského politika Richarda Sulíka si nedáva na internete ruku pred ústa a práve preto nie je veľmi obľúbeným influencerom na slovensku. Tento zápas ktorý chcel každý vidieť sa ale neuskutočnil. Sulík si bizarným spôsobom privodil zranenie ktoré ho indisponovalo do tej miery, že nebol schopný nastúpiť do zápasu. Strýco Filip teda ostal bez súpera, ale nie na dlho. Miri Vlček dostal šancu na zápas. Ten to ale nemal ľahké kedže na prípravu ako úplny amatér mal desať dní. Pre Strýca určite veľmi nepríjemná vec. V rozhovore ktorý sme viedli s trénerom Strýca, Matejom Királym nám prezradil že to bolo ťažké keďže sa Filip pripravoval na úplne iný typ boxera. Strýco tento zápas jasne vyhral. A to 3:0 na body. Po zápase dal jasne na javo že o zápas s Fikim Sulíkom už nemá záujem a uzavrela sa tým veľká kapitola oboch.

 

Fight Night Challenge vie vždy prekvapiť. Flexking ako najznámejšia postava tejto organizácie valcuje všetko to, čo pred neho vedenie FNC postaví. V poslednom zápase na turnaji číslo päť vyhral nad Adamom Štrbom ktorý nevydržal tlak ktorý naňho Flexking vyvíjal a prehral na TKO v druhom kole. Nikto si ale nevedel predstaviť že by organizácia spojila práve týchto dvoch borcov proti sebe. Tento zápas má ale jednu podmienku, ktorá je zároveň výzvou pre samotného Strýca Filipa. Váhový limit tohto zápasu je do 100 kilogramov. V rozhovore nám Strýco prezradil koľko kilov musí ešte chudnúť do tohto zápasu. Tento zápas ukazuje presne to ako sa ľudia dokážu rozdeliť na dva tábory fanúšikov. Jedny, ktorý vidia zápas jasne v réžíi Andreasa ktorý by podľa nich mal byť rýchlejší a presnejší. Na druhej strane tábora fanúšikovia Strýca Filipa ktorý veria že bude tvrdší. 

 

Všetky domnienky a otázky na tento zápas budú zodpovedané už 20.4 v TIPOS Aréne v Bratislave kde sa to celé rozlúskne a evente FIGHT NIGHT CHALLENGE 6. Nezabudni si pozrieť aj náš rozhovor zo Strýcom ktorý nájdeš v tomto članku.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies