Burza Huobi ponúka vlastné tokeny

NETKY.SK • 24 Január 2018, 20:25 • 2 min
Burza Huobi ponúka vlastné tokeny

PEKING – Burza Huobi oznámila, že od 23. januára uvedú do obehu vlastné tokeny. Ponuka Huobi tokenov (HT) bude obmedzená na 500 miliónov, z ktorých 300 miliónov bude ponúknutých investorom, 100 miliónov bude použitých na rôzne odmeny užívateľom a na prevádzku platformy a posledných 100 miliónov na tímové odmeny.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa tlačovej správy Huobi, však nejde o žiadne ICO a HT môžu získať iba používatelia, ktorí sú aktívni na ich platforme.

 

"HT nie je ICO. Používatelia môžu získať HT iba zakúpením karty Point Card na našej burze. Point Card je predplatená karta spoločnosti Huobi pre základný servisný poplatok. 1 bod = 1 USDT. "

 

img

 

Ako sa v správe ďalej uvádza, burza bude každý rok venovať 20% zisku na spätné odkúpenie HT s cieľom stiahnuť ho z trhu. Štruktúra využitia ich siete takýmto spôsobom spoločnosti zabezpečí, že bude schopná vopred inkasovať poplatky a zároveň si dlhodobo zachovať lojalitu zákazníkov.

 

img

 

"Napríklad, ak si zakúpite balík 1.000 HT, bude vás to stáť iba 990 USD a dostanete zadarmo 1.000 HT. Huobi tokeny môžu byť použité aj na zaplatenie obchodných poplatkov alebo ich môžete obchodovať voči Tetheru (USDT), Bitcoinu (BTC) alebo Ethereu (ETH)."

 

Ponuka vlastných tokenov je posledným pokusom spoločnosti reštrukturalizovať svoj obchodný model po čínskych zákazoch týkajúcich sa búrz a ICO.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies